Loading...
Schoonmaakbedrijf Den Haag 2017-10-16T16:12:15+02:00

Schoonmaakbedrijf in Den Haag

Welkom op de website van B-CLEAN. Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag, bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor diverse schoonmaakklussen binnen en buiten.

Over B-CLEAN

B-CLEAN is een professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag, dat voorkomt uit het familiebedrijf CLIMEX. Sinds de start in 1986 houden wij ons met veel plezier bezig met schoonmaakwerkzaamheden voor binnen en buiten. Waar we in het verleden alleen particulieren bedienden, rekenen we inmiddels ook bedrijven tot onze doelgroep. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote organisatie die zich bezighoudt met het schoonhouden en onderhouden van kantoren en bedrijven. Daarnaast komen we ook nog graag bij particulieren thuis voor klussen op het gebied van schoonmaken in en rondom het huis.

Schoonmaakbedrijf Den Haag

We zijn u graag van dienst!

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf in Den Haag terecht voor de volgende schoonmaakwerkzaamheden:

Diensten particulieren/VVE
* Voor het onderhoud van particuliere woningen m.b.t. glasbewassing, is het van belang dat er geen sprake is van een actieve glazenwasser in de betreffende wijk/straat. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met B-CLEAN.
Diensten bedrijven/instanties

We komen graag met u in contact

Klantvriendelijkheid en service zijn twee kernbegrippen waar wij naar streven. Het is ons doel om een goede service te leveren tegen een betaalbare prijs. Wat die betaalbare prijs is? We komen graag bij u langs om uw schoonmaakklus(sen) te bespreken. Daarna sturen we u de offerte op. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend, u zit nog nergens aan vast. Neem nu contact op met ons schoonmaakbedrijf in het Westland! U bereikt ons via de telefoon en de mail.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest