Loading...
Spinnen bestrijding 2018-02-15T13:24:00+01:00

Spinnenbestrijding

Ondanks hun nuttigheid in de natuur, kunnen spinnen een hoop ergernis en overlast bezorgen in gebieden waar mensen wonen. Zeker wanneer uw woning of bedrijfspand gevestigd is in de buurt van weilanden of water, kunt u er last van hebben. Niet alleen de vele spinnenwebben zijn vervelend, de uitwerpselen kunnen hardnekkige vlekken veroorzaken. Schakel schoonmaakbedrijf B-CLEAN in voor spinnenbestrijding. Wij zorgen ervoor dat de spinnen worden bestreden met een 100% biologisch en milieuvriendelijk product.

Insect clean, een krachtig bestrijdingsmiddel

De spin is een beschermde diersoort in Nederland en mag niet bestreden worden met gif. Niet alleen is dit bij wet verboden, het is ook nog eens erg slecht voor de gezondheid van mens en dier. Bij spinnenbestrijding maakt B-CLEAN gebruik van Insect clean, een krachtig bestrijdingsmiddel dat 100% biologisch en milieuvriendelijk is. Door een oppervlak met Insect clean te impregneren ontstaat er een onzichtbaar vuilafstotend beschermlaagje achter, dit zorgt ervoor dat de spinnen geen nesten of webben kunnen bouwen. De werking van Insect clean kort samengevat:

De werking van Insect clean:
  1. Spinnen en andere insecten worden geweerd;
  2. Uitwerpselen en andere vervuiling worden afgebroken;
  3. De ondergrond krijgt een vuilafstotende beschermlaag.
Spinnen bestrijding

Wanneer behandelen met Insect clean?

Wanneer oppervlakten zijn geïmpregneerd met Insect clean zijn deze 3 maanden volledig beschermd. Daarnaast heeft het middel een nawerking tot 6 maanden, afhankelijk van het weer en de omvang van de spinnenpopulatie. Het is verstandig om de spinnenbestrijding behandeling te beginnen in het voorjaar en te herhalen in het najaar.

Meer informatie over spinnenbestrijding?

Voordat de oppervlakken worden behandeld met Insect clean verwijderen we eerst alle aanwezige spinnen en de webben. Tevens is het mogelijk om de spinnenbestrijding te combineren met een schoonmaakbeurt aan bijvoorbeeld de kozijnen en de ramen.

Wilt u meer informatie over het bestrijden van spinnen of weten wat de kosten zijn? Maak dan een afspraak voor een offerte. We zijn bereikbaar per telefoon en per mail.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest