Loading...
Glasbewassing 2017-10-16T16:29:24+02:00

Glasbewassing

Wanneer u op zoek bent naar een glazenwasser die de ramen en kozijnen op een verantwoorde en grondige wijze reinigt, dan bent u bij B-CLEAN aan het juiste adres. Wij bezitten de benodigdheden en apparatuur die nodig zijn om uw ramen en kozijnen op welke hoogte dan ook te kunnen reinigen.

Ramen die niet meer helder en doorzichtig zijn, zijn een doorn in het oog en zijn medebepalend voor de uitstraling van uw woning of pand. Doordat het glas stof en vuil aantrekt, worden de ramen vies. Regelmatige glasbewassing is aan te raden, wilt u uw ramen mooi houden. U kunt bij B-CLEAN terecht voor traditionele bewassing en telebewassing. We zorgen voor een grondige reiniging van het glas, het houtwerk, de kozijnen en de waterslagen.

Glasbewassing

Traditionele bewassing met een hoogwerker

B-CLEAN is in het bezit van een hoogwerker, hiermee kunnen we uw ramen en kozijnen op zeer grote hoogten, tot 53 meter, ook prima bereiken. Onze glazenwassers zijn gecertificeerd en ervaren, waardoor zij de glasbewassing op een goede en veilige wijze kunnen uitvoeren. We maken gebruik van een emmer, trekker en een spons. Het resultaat is streeploze en perfect schone ramen.

Telebewassing met een telescoop

Wanneer de ramen en kozijnen gevestigd zijn op een hoogte tot 23 meter, kunnen deze door onze glazenwassers efficiënt gereinigd worden door middel van telebewassing. Deze manier van glasbewassing is veilig en efficiënt. Door middel van een telescoop met uitschuifbare steel kunnen ramen en kozijnen tot een hoogte van 23 meter gereinigd worden vanaf de grond. Bij telebewassing maken we gebruik van gedemineraliseerd water, gezuiverd water dat geen vlekken of strepen achterlaat na verdamping. Naspoelen is dus niet nodig. Telebewassing is 100% veilig, goed voor het milieu en kostenbesparend.

Glasbewassing

B-CLEAN is u graag van dienst!

Om wat voor hoogte het ook gaat, B-CLEAN is u graag van dienst. Meer weten over onze diensten op het gebied van glasbewassing? Neem dan contact op via de telefoon of de mail.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest