Loading...
VVE onderhoud 2017-10-16T16:18:53+02:00

VVE onderhoud

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die VVE onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij B-CLEAN aan het juiste adres. Wij zorgen voor een schone entree, een opgeruimd trappenhuis en gereinigde openbare ruimtes. Precies zoals een schone leefomgeving hoort te zijn.

Een schone leefomgeving

De portiek van een appartementencomplex of een flatgebouw is het eerste wat een bewoner of diens gasten ziet wanneer zij het pand binnenstappen. Wanneer de portiek, trappenhuis en galerij schoon zijn, draagt dit bij aan het woongenot van de bewoners. Het is daarom van groot belang om deze gemeenschappelijke ruimten goed te onderhouden en periodiek te laten schoonmaken, zo creëert u een schone leefomgeving waar de bewoners zich prettig voelen. B-CLEAN is gespecialiseerd in allerlei soorten schoonmaak, waaronder VVE onderhoud.

Wat maken we schoon?

Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Wanneer u ons inschakelt voor VVE onderhoud kunt u dus verwachten dat we de portiek op een effectieve en verantwoorde wijze reinigen en onderhouden. Wat maken we schoon?

  • De entree;
  • De galerij;
  • Trappenhuis;
  • Glasbewassing;
  • Andere gemeenschappelijke ruimtes.

Wilt u meer informatie en/of een offerte aanvragen?

B-CLEAN is een professioneel schoonmaakbedrijf, gevestigd in Den Haag. We voeren diensten uit voor particulieren, VVE, bedrijven en instanties. Naast VVE schoonmaak diensten kunt u bij ons ook terecht voor het wassen van ramen, het reinigen van zonnepanelen, het schoonmaken van dakgoten en spinnen bestrijding. Wilt u meer informatie over VVE onderhoud en/of een offerte ontvangen? Dan komen we graag met u in contact! Neem contact met ons op via de telefoon of de mail en maak een afspraak voor een offerte.

VVE onderhoud

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest