Loading...
VVE schoonmaak 2017-10-16T16:17:58+02:00

VVE schoonmaak | bedrijf

Welkom bij B-CLEAN! Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat VVE schoonmaak voor u kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat de portiek en alle gemeenschappelijke ruimtes die daarbij horen, op een professionele wijze worden schoongemaakt.

Laat de portiek regelmatig schoonmaken

De portiek van een appartementencomplex of flatgebouw is het eerste waar de bewoners of gasten mee te maken krijgen wanneer zij het pand binnenstappen. Wanneer deze ruimtes vies zijn of niet goed onderhouden, beïnvloedt dit het woongenoot of het maakt het er gewoonweg niet aantrekkelijker op om daar te gaan wonen. Het is dus verstandig om de gemeenschappelijke ruimtes in een appartementencomplex of flatgebouw regelmatig te laten schoonmaken. Zo blijft de portiek schoon en heeft u tevreden bewoners.

VVE schoonmaak

Wat reinigen we precies bij een VVE schoonmaak?

Wanneer u VVE onderhoud aan ons uitbesteedt, kunt u erop rekenen dat dit goed en professioneel gebeurt. We bezitten alle benodigdheden om de portiek op een verantwoorde wijze schoon te kunnen maken. De VVE schoonmaak bestaat uit de volgende onderdelen:

VVE schoonmaak onderdelen
  • De entree;
  • De galerij;
  • Trappenhuis;
  • Andere gemeenschappelijke ruimtes.

Over B-CLEAN, schoonmaakbedrijf in Den Haag

B-CLEAN is een professioneel schoonmaakbedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht voor schoonmaakwerkzaamheden. Ook particulieren zijn we graag van dienst. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen op het gebied van VVE schoonmaak? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een offerte, uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest