Loading...
Schoonmaakbedrijf Westland 2017-10-16T16:11:16+02:00

Schoonmaakbedrijf Westland | particulier/bedrijven

U zoekt een schoonmaakbedrijf in het Westland? Maak dan kennis met B-CLEAN! Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Den Haag. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten klussen op het gebied van schoonmaak. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Over B-CLEAN

B-CLEAN is een professioneel schoonmaakbedrijf in het Westland. Het bedrijf komt voort uit het familiebedrijf CLIMEX en is gevestigd in Den Haag. Zowel particulier, VVE, bedrijven en instanties kunnen bij ons terecht voor schoonmaakdiensten voor binnen en buiten. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. We streven er dan ook naar om een goede service te bieden tegen een betaalbare prijs.

Schoonmaakbedrijf Westland

Wat kan B-CLEAN voor u betekenen?

Als schoonmaakbedrijf in het Westland leveren we zowel diensten aan particulieren en VVE als bedrijven en instanties. Bekijk hieronder ons dienstenaanbod.

Diensten particulieren/VVE
* Voor het onderhoud van particuliere woningen m.b.t. glasbewassing, is het van belang dat er geen sprake is van een actieve glazenwasser in de betreffende wijk/straat. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met B-CLEAN.
Diensten bedrijven/instanties

Villa/ Vrij staande woning

Met B-CLEAN kiest uw voor een ervaren en gerenommeerd schoonmaakbedrijf waar vakbekwaamheid, service en kwaliteit centraal staan. Een betrouwbare partner voor optimaal onderhoud aan uw woning.

Rijtjeshuis/ Stadswijk/ Vinexwijk

Met B-CLEAN kiest u voor een ervaren en gerenommeerd schoonmaakbedrijf waar vakbekwaamheid, service en kwaliteit voorop staat. Een betrouwbare partner die uw woning optimaal onderhoud.

Maak een afspraak voor een offerte!

Zoekt u een schoonmaakbedrijf die schoonmaakwerkzaamheden grondig en professioneel aanpakt? Dan bent u bij B-CLEAN aan het juiste adres. We komen graag langs om uw schoonmaakklus(sen) te bekijken en te bespreken. Na deze afspraak sturen we u een offerte op en kunt u er nog eens rustig over nadenken. Uiteraard is dit alles geheel gratis en vrijblijvend. U zit nog nergens aan vast.  Maak nu een afspraak voor een offerte! U bereikt ons via de telefoon of per mail.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest