Loading...
Glazenwasser Den Haag 2017-10-16T16:14:15+02:00

Glazenwasser in Den Haag

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Den Haag? Maak dan kennis met B-CLEAN, wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in het westland. Zowel kleine als grote schoonmaakklussen zijn bij ons in goede handen.

U bent bij B-CLEAN aan het juiste adres!

Schone ramen en kozijnen dragen bij aan een goede uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast is het prettiger om door heldere ruiten naar buiten te kijken dan door bevuilde ruiten. Bij B-CLEAN zijn deskundige en goed opgeleide glazenwassers werkzaam die uw ruiten op een professionele en verantwoorde wijze schoonmaken. Wanneer u een glazenwasser in Den Haag zoekt, bent u bij B-CLEAN aan het juiste adres!

Glazenwasser Den Haag

Traditionele glasbewassing en telebewassing

Voor zowel grote als kleine glasbewassing klussen kunt u bij ons terecht. Zo kunnen we werken op iedere hoogte, doordat we in het bezit zijn van een hoogwerker. We hanteren twee methoden als het gaat om glazenwassen, namelijk: traditionele glasbewassing en telebewassing. Traditionele bewassing is de meeste bekende manier en bestaat al heel lang. Onze glazenwassers maken bij deze methode gebruik van een emmer, een spons en een wisser. Bij grotere hoogten staan zij op een ladder of hoogwerker. Bij telebewassing is het mogelijk om op hoogte te wassen zonder een hoogwerker. Bij deze vorm van glasbewassing maken we gebruik van osmosewater, zogenaamd gedemineraliseerd water, dit laat geen vlekken achter op de ramen wanneer deze opdrogen.

Villa/ Vrij staande woning

Met B-CLEAN kiest uw voor een ervaren en gerenommeerd schoonmaakbedrijf waar vakbekwaamheid, service en kwaliteit centraal staan. Een betrouwbare partner voor optimaal onderhoud aan uw woning.

Rijtjeshuis/ Stadswijk/ Vinexwijk

Met B-CLEAN kiest u voor een ervaren en gerenommeerd schoonmaakbedrijf waar vakbekwaamheid, service en kwaliteit voorop staat. Een betrouwbare partner die uw woning optimaal onderhoud.

Voor het onderhoud van particuliere woningen m.b.t. glasbewassing, is het van belang dat er geen sprake is van een actieve glazenwasser in de betreffende wijk/straat. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met B-CLEAN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over de diensten die onze glazenwasser in Den Haag biedt? Neem dan contact met ons op via de telefoon of de mail en maak een afspraak voor een offerte. Uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend. We werken overigens niet alleen voor particulieren. Onze glazenwasser werkt ook voor bedrijven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest